Plog: mijn surprise babyshower

babykamer
Ik werd afgelopen zondag verrast met een babyshower! Nietsvermoedend ging ik lunchen met een vriendinnetje. Rond half 3 kwamen we weer thuis en zag in mijn ooghoek een slinger met ‘Hoera een meisje’ in de gang. Er ging nog geen lampje branden en ik liep al kletsend de woonkamer in… “Surprise!”

Mijn hele woonkamer was prachtig roze/wit versierd zat vol met mijn lieve vrienden! Op mijn eettafel stonden heerlijke hapjes en glazen roze prosecco en er op de kleine tafel lagen allemaal cadeaus. Een surprise babyshower! Dit had ik echt totaal niet zien aankomen. Dat was natuurlijk ook de bedoeling en maakt het des te leuker. De timing was ook perfect: ik had een emotionele week achter de rug. De versie (het draaien) van mijn kleine stuiterbal was niet gelukt en had meer impact op me dan ik van tevoren had bedacht. Ik vond het een hele vervelende ervaring. Daarnaast maakte ik me veel zorgen om van alles en nog wat…  Het zal wel te maken hebben met het feit dat ze er bijna is.  Anyway, al mijn zorgen kon ik zondag even vergeten. Wat ben ik blij met zulke lieve vrienden. Een klein foto-verslagje (plog) van deze top babyshower!

babyshower

Mijn gang. Ondanks deze vrij in het oog springende hint had ik niets door.

babyshower

Bij binnenkomst was mijn woonkamer versierd en  gevuld met mijn lieve vrienden en lag de tafel vol met cadeaus. Op deze foto zijn we nog niet helemaal compleet.

babyshower vivienne

Iedereen had wat lekkers meegenomen; van zoete zelfgemaakte choco-lolly’s tot salades en pregnant-proof sushi: overal was aan gedacht.

babyshower

Uiteraard hoorde er ook een bekend spelletje bij mijn babyshower: raad wat er in het potje Olvarit zit. Echt smakelijk vond ik het niet, maar deze foodie raadde wel de meeste ingrediënten goed 🙂

babyshower

Ik ben hartstikke verwend met allemaal lieve en mooie cadeautjes, waaronder veel boekjes, een te cute jasje en een superfijne wrapper van Lodger. Ook kreeg ik nog een prachtig fotoboek waarin iedereen iets persoonlijks had opgeschreven. Deze staat helaas niet op de foto.

Wat vind jij van babyshowers? Leuk of helemaal niet? Laat je reactie achter in de comments!

mm

Vivienne

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *