Mijn eerste vlog: babykamer roomtour

babykamer roomtour
Yes, hij is af. De babykamer. En we zijn er superblij mee! Ik kan jullie eindelijk het eindresultaat laten zien. En dat doe ik via mijn allereerste vlog. Kijk je mee met mijn babykamer roomtour?

De afgelopen maanden was ik druk met twee grote projecten: project Baby(kamer) en project Blog. En ik kan met blijdschap mededelen dat er in elk geval een naar tevredenheid is afgerond. Dat is natuurlijk de babykamer. Het leek me leuk om voor deze gelegenheid een video op te nemen in plaats van foto’s te maken en dat heb ik dan ook gedaan.

Mijn eerste vlog

In mijn allereerste video, vlog dus, laat ik je de items zien die we gekocht hebben. Je krijgt een beetje een indruk van de stijl van zowel ons huis als de babykamer, die helemaal in het mint en zachtroze is. Ook laat ik je zien wat ik in mijn commode en kledingkast heb liggen… Ik vind het heel spannend om deze video te delen, aangezien dit dus hartstikke nieuw voor me is. Schrijven is inmiddels, dankzij mijn opleiding (Journalistiek) en mijn dagelijkse werk, mijn tweede natuur. Maar filmen… not so much! Ik heb me dus de afgelopen dagen verdiept in iMovie.  Beware, mijn editing en film skills zijn natuurlijk nog volop in ontwikkeling. Zo is mijn leermomentje voor de volgende keer: niet wijzen als je aan het filmen bent…  Tot slot: wees een beetje lief voor me ;-). It’s work in progress!

Kijk je met me mee? Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

mm

Vivienne

8 Comments

  1. Mooie kamer, prachtig zwanger en heerlijke eerlijkheid! Succes met deze laatste fase, daarna komen er weer allemaal nieuwe fases 😉

  2. Wat een lief kamertje. Helemaal onze stijl alleen hebben wij een echte jongens kamer. Gave indeling van de kamer doordat dat bedje mooi tussen de ramen kan.
    Spannend he zon eerste video, ik ben ook al wat aan het proberen geweest maar durf de stap nog niet te zetten.

    • Dankjewel! Ja, de kamer is vrij groot dus we konden nog een beetje spelen met de indeling, dat scheelt. Gewoon doen, die eerste video! Je moet even wat uitpluizen (althans, dat geldt voor mij), maar na de eerste wordt het vast makkelijker 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *