Hoera! Een nieuw…

nieuwe look voor mijn blog

…design voor mijn blog! Confession. Ik was stiekem een beetje uitgekeken op de look & feel van mijn blog. Daarom heb ik het een nieuw jasje gegeven. Want ondanks dat het oude jasje pas een half jaar oud was, paste het niet goed meer.

Misschien zijn het de hormomen, is het de nestel- en schoonmaakdrang, maar ik was toe aan iets nieuws. Ik merk dat ik het heel leuk vind om over food te schrijven en de meeste artikelen hebben ook dat haakje met food of health, maar ik wil me er niet volledig op vastpinnen. Mijn blog is ontstaan uit mijn liefde voor food, maar ik schrijf ook reizen, mijn zwangerschap en straks over het moederschap. Eigenlijk over alles wat deze super foodie bezighoudt. Vandaar dat ik mijn blog ook het etiketje persoonlijke food- en lifestyle blog heb gegeven.  Liever geef ik geen etiketjes, maar mocht het je ding zijn… 😉 Ik merk dat ik vol inspiratie zit – alleen heb ik zo vlak voor de bevalling helaas de energie niet om al mijn blogjes uit te werken.

Maar… het begin is er nu met een nieuw design.  En ik heb dus genoeg plannen. Want, na een paar maanden bloggen merk ik dat ik dit gewoon hartstikke leuk vind! En ik merk ook: hoe meer tijd ik er aan besteed, hoe meer ik dat terugzie in stijgende bezoekersaantallen. En dat motiveert!  Mijn voornemen? Als mijn meisje er straks is en alles is weer een beetje op de orde, dan wil ik meer video’s gaan maken en kom ik met nieuwe rubrieken zoals Viv wordt fit. Hierin doe ik eerlijk verslag van hoe het is om weer in shape te komen na de zwangerschap.

Ik ben nog bezig met het ontwerpen van een nieuwe header (logo bovenin) – deze volgt hopelijk binnenkort. Maar ik ben heel benieuwd wat jij van dit nieuwe jasje vindt!  Laat je reactie achter in de comments!

mm

Vivienne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *