Over mij

 

frietjes eten op het strand

Het leven moet wel een beetje leuk blijven: frietjes eten op het strand.

Ik zeg het maar meteen: mijn naam is Viviènne en I am a sucker for food. Tijdens mijn opleiding Journalistiek in Utrecht schreef ik al voor diverse horeca vakbladen en was ik ondanks mijn schamele studentenbudget zeker een keer per maand in een goed restaurant te vinden. Dat ik daarna drie weken op brood met pindakaas moest leven nam ik voor lief. Na het behalen van mijn diploma werkte ik voor verschillende magazines. Sinds 2011 werk ik als contentmanager en maak(te) ik magazines en creatieve concepten voor klanten zoals Douglas en Porsche. In mei 2015 heb ik naast mijn fulltime baan mijn NIMA-B Digital Marketing-diploma behaald.

En opeens had ik weer vrije tijd

En begon het te kriebelen… Ik lees recepten voor het slapen gaan, volg en probeer bijna elke foodtrend uit, vul standaard bij hobby’s ‘uit eten gaan’ in, ik kook en bak en probeer graag van alles uit. I just love food! Maar dan wel good food. Dus voeding en geen vulling. Puur en onbewerkt en het liefst geen pakjes en zakjes. Dit is vaak healthy – maar dit hoeft niet. Ik houd de 80/20 regel aan: 80% gezond en 20% ‘cheat’. De gemene deler in mijn voedingspatroon is dat alles wat ik eet, mij een guilt-free, comfortabel en voldaan gevoel geeft.  Nadat de zoveelste collega mij het recept van mijn lekkere lunchsalade probeerde te ontfutselen, wist ik het zeker: ik wilde mijn eigen blog starten en mijn kennis en ervaring delen.

Maar, er zijn al zoveel blogs… Wat voeg jij dan toe?

Mijn liefde voor food  loopt als een rode draad door (bijna) al mijn artikelen heen. Maar, sinds februari 2016 heb ik een nog veel grotere liefde bij gekregen: mijn dochtertje.  Doei uitgebreide kooksessies, hallo babyhapjes pureren. Deze twee liefdes combineer ik in mijn blog.  Niet alleen wil ik orde scheppen in de overload aan informatie de we tegenwoordig krijgen op het gebied van voeding, ook schrijf ik over mijn (food)avonturen met het moederschap. Op mijn blog vind je veel persoonlijke artikelen, maar ook recepten, recensies en culi hotspots. Soms met een knipoog, maar altijd eerlijk. Veel leesplezier en laat vooral weten wat je van mijn blog vindt!

 

2 Comments

 1. Dag Vivienne,

  ik liet me gisteren (bij de aanblik van verleidelijke chocolaatjes in de lounge op Nyenrode) ontvallen dat ik een Food Blog ben begonnen. Waarop Dave gelijk heel enthousiast vertelde over jouw blog! Leuk. Heel veel succes en plezier!

  • Hi Willy,
   Wat leuk om te horen. Jij ook veel blogplezier en je hebt er een volger bij :-)!
   Groet, Vivienne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *